Curriculum Vitae (samenvatting)

2016 – heden
Adviseur Finance | Business Coach

Sparring partner voor project- en programmamanagers bij overheidsorganisaties voor het werkend krijgen van plannen voor digitalisering. Focus op strategie, verdienmodel, en het monitoren van voortgang en resultaat.

Coach voor ZZP-ers om hun eigen financiën en bedrijfsvoering op orde te krijgen en houden, zodat zij meer kunnen doen van waar zij goed in zijn.

2003 – 2009 en 2012 – 2018
Senior Manager bij Capgemini Consulting

Adviseur op het gebied van Strategy & Transformation. Opdrachten uitgevoerd als Change Manager op het gebied van organisatieverandering en menselijk gedrag als gevolg van nieuwe technologie, voornamelijk in de maakindustrie en publieke sector. Tevens projectleider voor het opzetten van businesscases en het besturen van projectportfolio’s voor investeringen in nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence, blockchain en Robotics.

Trainer, coach en workshopleider met onderwerpen business case en batenmanagement. Leidinggevende van een groep van ca. 20 adviseurs op gebied van Digital Value Management.

2009 – 2011
Business controller bij Telegraaf Media Groep

Financiële sparringpartner voor het management van digitale producten en de webshop. Ook financieel manager van projecten en als programmamanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de digitale strategie en het bijbehorende transformatieprogramma.

Deel deze pagina: