Finance meets change

Sinds 2003 werk ik als organisatieadviseur zowel in de publieke als private sector. Mijn kennis ligt op het gebied van financiële bedrijfsvoering, digitalisering en management informatie. In mijn projecten zit altijd een veranderkundige component.

In januari 2019 ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen: Moniek Nelissen Advies & Coaching. Tot die tijd was ik Senior Manager bij Capgemini Consulting en was ik teamleider voor het Digital Value Management team.

Ik woon samen met Mario en dochter Rosalie in Dordrecht.

Van beleid naar budget

Voldoening en energie haal ik uit het coachen van beleidsmakers en ondernemers om budget te organiseren voor hun goede ideeën. Mijn aanpak is zakelijk en gestructureerd zodat de juiste stappen gezet worden om financiële en maatschappelijke meerwaarde aan te tonen en draagvlak te creëren. Je blijft zelf aan het roer en ik help je met het vergroten van je persoonlijke impact.

Deel deze pagina: