Sinds 2003 werk ik als extern adviseur in de publieke sector en in de maakindustrie. Ook ben ik trainer, coach en workshopleider. Mijn kennis ligt op het gebied van (overheids)bedrijfsvoering, digitalisering en Change Management.

In januari 2019 ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen: Moniek Nelissen Advies & Coaching. Tot die tijd was ik Senior Manager bij Capgemini Consulting en leidde ik een team op het gebied van Digital Value Management.

foto: Dennis Demont uit Oss

Van beleid naar budget

Als freelance consultant, business coach en change manager, coach ik mensen om van beleid naar budget te komen. Ik ondersteun met een zakelijke aanpak om de juiste stappen te zetten om financiële en maatschappelijke meerwaarde aan te tonen en draagvlak te creëren. Je blijft zelf aan het roer en ik help je met het vergroten van je persoonlijke impact.

Finance meets change

Overheidsorganisaties, beleidsmedewerkers, ondernemers en scale-ups vragen mijn hulp omdat zij financiering willen voor duurzame verbetervoorstellen. Opdrachten gaan over het realiseren van ambities van organisaties op gebied van groei, investeringen en digitalisering. Naast financiële en ‘business’ kennis heb ik ook ervaring met verandermanagement en innovatie. Mijn Society Impact Model brengt maatschappelijke baten en kosten van beleidsvoorstellen in kaart en helpt ze te verdelen over verschillende stakeholders

Mijn professionele waarden

  • Professionaliseren: bedrijfsmatig werken in (semi-)overheid. Hanteren en toepassen van methodieken, kaders, procesbegeleiding, veranderkunde, besturing van organisaties en projecten
  • Vooruitgang: Ik ben een ’bouwer’ en zie kansen voor vernieuwing en verbetering en kan deze omzetten in resultaat
  • Verantwoordelijkheid: Ik werk vanuit mijn hart en wil het goede doen
  • Betrouwbaar: Ik zoek de verbinding op inhoud en op persoonsniveau, en hanteer het adagium afspraak = afspraak
  • Duidelijk: vinger op de zere plek leggen en dit bespreekbaar maken. Ik geef eerlijke feedback
Deel deze pagina: