Finance meets change

Sinds 2003 werk ik als organisatieadviseur zowel in de publieke als private sector. Mijn kennis ligt op het gebied van financiële bedrijfsvoering, digitalisering en management informatie. In mijn projecten zit altijd een veranderkundige component.

In januari 2019 ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen: Moniek Nelissen Advies & Coaching. Tot die tijd was ik Senior Manager bij Capgemini Consulting en was ik teamleider voor het Digital Value Management team.

Ik woon samen met Mario en dochter Rosalie in Dordrecht.

foto: Dennis Demont uit Oss

Van beleid naar budget

Voldoening en energie haal ik uit het coachen van beleidsmakers en ondernemers om budget te organiseren voor hun goede ideeën. Mijn aanpak is zakelijk en gestructureerd zodat de juiste stappen gezet worden om financiële en maatschappelijke meerwaarde aan te tonen en draagvlak te creëren. Je blijft zelf aan het roer en ik help je met het vergroten van je persoonlijke impact.

Ook heb ik het Society Impact Model ontwikkeld om ook maatschappelijke baten en kosten van beleidsvoorstellen in kaart te brengen en deze te verdelen over verschillende stakeholders. Hierin combineer ik financiële principes met methodieken voor verandermanagement en innovatie. Ideaal voor organisaties met ambities op gebied van groei, investeringen en digitalisering in een complexe maatschappelijke omgeving.

Deel deze pagina: