Zakelijke én menselijke aanpak

Moniek Nelissen - zakelijke en menselijke aanpak

Projecten die ik heb uitgevoerd gaan over waarde toevoegen. Daarbij gaat het niet alleen over financiële waarde, maar ook over maatschappelijke impact maken. “Hoe ondersteun ik een specifieke groep burgers met mijn producten of diensten?” Of: “hoe onderneem ik op een duurzame manier?” Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen om jouw ambities waar te maken, waarbij ik een zakelijke aanpak hanteer met oog voor de menselijke kant.

Zakelijk: ambities kwantificeren en baten monitoren met een business case

Opdrachten gaan over het behalen van (financieel) resultaat, het lean maken van de interne processen of het moderniseren en digitaliseren van de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een (maatschappelijke) kosten/baten analyse of een KPI dashboard.

Menselijk: ambities realiseren door anderen mee te krijgen

Uitgevoerde opdrachten brengen veranderkunde in de praktijk door begeleiden van grote IT programma’s. Ook faciliteer ik workshops of evenementen met als doel mobiliseren van medewerkers en verhogen van draagvlak voor verandering. Mijn kennis breng ik ook over als trainer/coach. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over projecten die ik succesvol heb afgerond.

Deel deze pagina: