Curriculum Vitae (samenvatting)

2016 – heden
Adviseur | Business Coach

Freelance sparring partner voor overheidsorganisaties, (startende) ondernemers en webshops voor het maken van business plannen, adviseren over verdienmodel, en het werkend krijgen van plannen voor digitalisering en andere ambities. Trainer/coach bij Delitelabs; een start-up school voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

2003 – 2009 en 2012 – 2018
Senior Manager bij Capgemini Consulting

Adviseur en projectleider voor het verbeteren van besluitvormingsprocessen en besturen van projectportfolio’s voor investeringen in nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence, blockchain en Robotics. Projecten uitgevoerd op gebied van het opstellen van business cases, het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, en het uitvoeren van strategische impactanalyses in de publieke sector.

Adviseur op het gebied van Strategy & Transformation. Opdrachten uitgevoerd als Change Manager op het gebied van organisatieverandering als gevolg van nieuwe technologie, voornamelijk in de maakindustrie.

Trainer, coach en workshopleider met onderwerpen business cases en value management. Verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van Capgemini’s business case methodologie, de modernisering van de training inclusief virtual learning en gecertifeerd voor het geven van training en opleiden van trainers.

Leidinggevende van een groep van ca. 20 adviseurs op gebied van Value & Performance Management.

2009 – 2011
Business controller bij Telegraaf Media Groep

Financiële sparringpartner voor het management van digitale producten en de webshop. Ook financieel manager van projecten en als programmamanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de digitale strategie en het bijbehorende transformatieprogramma.

Deel deze pagina: