Curriculum Vitae (samenvatting)

2016 – heden
Adviseur | Business Coach

Freelance sparring partner voor overheidsorganisaties en (startende) ondernemers voor het werkend krijgen van plannen voor digitalisering en het opzetten van een webshop. Focus op strategie, verdienmodel, en het monitoren van voortgang en resultaat.

2003 – 2009 en 2012 – 2018
Senior Manager bij Capgemini Consulting

Adviseur en projectleider voor het verbeteren van besluitvormingsprocessen en besturen van projectportfolio’s voor investeringen in nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence, blockchain en Robotics. Naast het uitvoeren van strategische en financiële impactanalyses ook adviseren over wat er organisatorisch nodig is om succesvol te innoveren in de publieke sector.

Adviseur op het gebied van Strategy & Transformation. Opdrachten uitgevoerd als Change Manager op het gebied van organisatieverandering en menselijk gedrag als gevolg van nieuwe technologie, voornamelijk in de maakindustrie en publieke sector.

Trainer, coach en workshopleider met onderwerpen business case en value management. Verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van Capgemini’s business case methodologie, de modernisering van de training inclusief virtual learning en gecertificeerd voor het geven van training en opleiden van trainers.

Leidinggevende van een groep van ca. 20 adviseurs op gebied van Value & Performance Management.

2009 – 2011
Business controller bij Telegraaf Media Groep

Financiële sparringpartner voor het management van digitale producten en de webshop. Ook financieel manager van projecten en als programmamanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de digitale strategie en het bijbehorende transformatieprogramma.

Deel deze pagina: