Curriculum Vitae (samenvatting)

2016 – heden
Adviseur | Business Coach

Freelance sparring partner voor overheidsorganisaties en (startende) ondernemers voor het werkend krijgen van plannen voor digitalisering. Focus op strategie, verdienmodel, en het monitoren van voortgang en resultaat.

2003 – 2009 en 2012 – 2018
Senior Manager bij Capgemini Consulting

Adviseur op het gebied van Strategy & Transformation. Opdrachten uitgevoerd als Change Manager op het gebied van organisatieverandering en menselijk gedrag als gevolg van nieuwe technologie, voornamelijk in de maakindustrie en publieke sector. Tevens projectleider voor het opzetten van businesscases en het besturen van projectportfolio’s voor investeringen in nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence, blockchain en Robotics.

Trainer, coach en workshopleider met onderwerpen business case en batenmanagement. Leidinggevende van een groep van ca. 20 adviseurs op gebied van Digital Value Management.

2009 – 2011
Business controller bij Telegraaf Media Groep

Financiële sparringpartner voor het management van digitale producten en de webshop. Ook financieel manager van projecten en als programmamanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de digitale strategie en het bijbehorende transformatieprogramma.

Deel deze pagina: